Wado Ryu Overijssel

Bloesem

Nieuws

29 november 2017

Kampioenen

Onlangs werd Dylan van Moerkerk Europees kampioen Wado Ryu karata. Zijn broer Joël behaalde daar de derde plaats. Twee weken geleden behaalde Dylan de tweede plaats en Joël de derde plaats op het Nederlands kampioenschap Wado Ryu. En afgelopen zaterdag werd Dylan tweede en Joël derde op het Nederlands kampioenschap karate. "Onze jongens" doen het dus erg goed!

14 maart 2017

Sportman van het jaar

Met gepaste trots en veel plezier kunnen we meedelen dat ons clublid Dylan van Moerkerk in de gemeente Zwolle sportman van het jaar is geworden. We feliciteren Dylan dan ook van harte met deze titel, die misschien nog belangrijker is dan de vele titels die hij met wedstrijden ooit behaalde. Dylan en zijn broer Joël maken beiden deel uit van de nationale selectie van de KBN. We mogen er dan ook trots op zijn dat zij dankzij hun trainingen onder ons clubgenoot Martis Monsanto zover gekomen zijn.

17 mei 2016

Clubkampioenschap 2016

Zaterdag 9 juli 2016 houdt Wado Ryu Overijssel van 10.00 tot 15.00 uur een clubkampioenschap.
Dit wordt gehouden in Sporthal Cellesbroek, Akelei 1 te Kampen.
Het kampioenschap is toegankelijk voor junioren, cadetten en senioren. Deelname bedraagt € 5,--. Er is in de sporthal een kantine aanwezig. Deelnemers kunnen zich hier opgeven of bij Pièrre.

25 maart 2016

Jan overleden

Kampen, vrijdag 25 maart 2016. Maandag 21 maart is ons oud-lid en gewaardeerde sportvriend Jan Kuiper geheel plotseling overleden. Jan is lange tijd lid geweest van onze vereniging en kenmerkte zich door zijn gevoel van humor en prettige omgang. Veel sporters die al wat langer lid bij ons zijn hebben goede herinneringen aan Jan. Jan is helaas maar 58 jaar geworden.


3 november 2014

Europees kampioen...
Afgelopen weekend waren er in Italië de Europese kampioenschappen Wado karate. Dylan van Moerkerk werd daar Europees Kampioen! Joël van Moerkerk behaalde er een eervolle tweede plaats. Europees goud en zilver dus binnen onze vereniging. We zijn dan ook trots op de gebroeders Van Moerkerk en feliciteren hen met deze geweldige prestatie. Natuurlijk valt de eer ook toe aan hun trainers Pieter van Houten en Martis Monsanto.


Joël, Martis en Dylan

30 september 2013

Nieuwe trainingsjacks...
Vandaag ontvingen we uit handen van Jan Wensink de nieuwe trainingsjacks. Deze rode jacks met ons logo achterop zijn ter beschikking gesteld door Culion.

14 maart 2013

Karatekleding...
Naar aanleiding van vragen van onze leden hebben wij de volgende kledingvoorschriften vastgesteld:
  • Iedere voor oosterse martiale kunsten ontworpen kleding is tijdens de trainingen toegestaan. Judopak, jiu jitsupak, karatepak, het mag allemaal. Zwart of wit of welke kleur dan ook, het maakt ons niet uit. Maar...
  • De gebruikte kleding mag geen gevaar voor jezelf of medesporters opleveren. Dus geen ritsen en dergelijke.
  • Tijdens examens is het standaard witte karatepak verplicht!
  • Tijdens wedstrijden is het standaard witte karatepak verplicht!


20 april 2012

Het jaarlijkse karate schooltoernooi bij sportschool Jetze van Dijk zit er weer op. Drie deelnemers van Wado Ryu Overijssel deden namens hun basisschool mee. Bas en Roy van den Berg werden ieder tweede in hun klasse. Jamiro Khedoe werd derde in zijn klasse. Hun school eindigde op de derde plaats. Jan Wensink leverde onderstaande foto's aan.14 februari 2012

De "officiële" film van het decembertoernooi staat nu online! Je vindt hem op de videopagina onder de naam "Decembertoernooi, The Movie".

11 februari 2012

Er staat nu ook beeldmateriaal van Wasquehal op www.kojinsei.nl!

31 januari 2012

Frits Gruneck

Frits overleden

Kampen, dinsdag 31 januari 2012. Vanmiddag is onze oud-instructeur Frits Gruneck overleden. Frits is vanaf het begin betrokken geweest bij onze vereniging. Veel sporters die al wat langer lid bij ons zijn hebben les van Frits gehad. Frits is 76 jaar geworden. Wij wensen Frits' echtgenote, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte!


14 januari 2012

Vanaf vandaag zijn de Twitter-berichten ook op deze website te zien. Dit maakt het mogelijk om korte mededelingen snel op de site te zetten en met iedereen te delen. Onze 'Twitter-volgers' krijgen onze tweets natuurlijk ook meteen!

13 januari 2012

Er zijn reeds enige technische wijzigingetjes doorgevoerd. Zo laadt de kata-pagina nu veel sneller. Over een pakkende kop voor de site wordt nog nagedacht. Heb jij enig idee? Laat het de webmaster even weten.
Tevens is vandaag een link naar de dan-examenpakketten van de NCS opgenomen.

23 december 2011

De website van Wado Ryu Overijssel is volledig vernieuwd.

Ook het adres is gewijzigd: www.wado-ryu.nl is voortaan www.wado-overijssel.nl!

Deze wijzigingen zijn deels om technische redenen doorgevoerd en deels omdat de site na zoveel jaren aan vernieuwing toe was. Op- en aanmerkingen om deze website nog verder te verbeteren zijn natuurlijk altijd welkom!
Deze site is getest met de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome, Netscape Navigator, Opera, Safari, Seamonkey en Wyzo op zowel een WindowsXP als een Windows7 platform. Mocht u desondanks op technische problemen stuiten, laat de onze webmaster dan even weten.

 
  TwitterButton.nl Volg Wado Overijssel ook via Twitter!
© 2003-2024, Wado Ryu Overijssel